Augustijnenstraat 8 (Vismarkt)

Augustijnenstraat 8, 3000

Snelle samenvatting

Property ID
PR830710338
Prijs
€515
Type:
Kamer met eigen sanitair
Status:
Volledig bezet
Oppervlakte:
18 m2

Eigendom-omschrijving

++Geen kamers meer beschikbaar voor AJ ’24-’25++

Hartje Leuven, tussen de vismarkt en de Vaartstraat. Gelegen in een autoluwe straat, in een gebouw dat lang geleden een pakhuis was, worden nu 2 flatjes, 1 studio en 2 kamers met eigen sanitair ondergebracht. 

Als je buiten komt zit je midden in het gebeuren, als je binnen bent, is er volledige rust.

Op het gelijkvloers vind je 1 studio en 2 kamers met eigen sanitair die een keukentje delen.  Ze zijn allemaal gelegen rond een klein koertje.  Een oase van rust.

Op de 1ste verdieping liggen 2 duplexappartementen.  Deze hebben een ruime living, ruime, uitgeruste keuken met eetplaats. Badkamer met lavabo, baddouche en toilet en een berging. De slaapkamer is bereikbaar via de living langs de trap. Het geheel ligt onder het oude charmante gebinte van het pakhuis.  Er werd net een hoog rendement verwarmingsketel geplaatst en extra dakisolatie geplaatst. Dit maakt dat de woning energiezuinig is.  Domicilie mogelijk in de appartementen NIET in de kamers. 

Prijs per kamer met eigen sanitair/studio

Maandelijkse huur€ 495 - € 565
Maandelijkse vaste kosten*€ 90 - € 100
Studententaks€ 114
*Elektriciteit, centrale verwarming, water, internet, onderhoud gebouw en verzekering inbegrepen. Berekend op een verblijf van 5 dagen per week.

Algemene info

Contractduur12 maanden
HuisdierenNiet toegelaten
RokenNiet toegelaten
Standaard kamer uitrustingeenpersoonsbed, bureau, koelkast, kleerkast, boekenrek, douche, toilet, lavabo met koud en warm water.
Standaard keuken uitrustingfrigo, fornuis, combi microgolfoven

 

Map

Meer info over deze kamers